Marjolein

Zangeres

Vocal Coach

 

 

Marjolein heeft altijd al graag muziek gemaakt. Na de havo ging zij naar de Pabo in Helmond om lerares te worden. In die periode besloot ze zich ook verder te ontwikkelen op het gebied van zang.

 

Ze volgde zanglessen bij Dorris van de Meerendonk, Jacqueline Fijnaut en Gé Titulaer. Vervolgens ging ze naar de Schumann Academie te Utrecht; een deeltijd conservatorium. In april 2014 studeerde ze daar af met als hoofdvak: zang, lichte muziek.

 

Marjolein treedt regelmatig op tijdens promsconcerten van fanfares en harmonieën. Daarnaast zingt ze met een combo of pianist bij allerlei gelegenheden. Ook zingt ze bij de a-capella groep Quintella.

 

Enkele hoogtepunten uit haar zangcarrière zijn:

Het behalen van haar diploma aan het conservatorium, een promsconcert met de harmonie van Oostrum en Guido Dieteren, een optreden met het ZNFI (Zuid Nederlands Fanfare Initiatief), een semi-professioneel fanfare-orkest en het behalen van de tweede plaats met Quintella tijdens het Nederlands Festival voor Vocale Ensembles  in Hengelo.

Het mooiste om te doen vindt ze de kleine optredens met  echt luisterpubliek.

 

Marjolein is zangeres en vocal coach. Naast haar reguliere zanglessen geeft ze stemvormingslessen aan het koor Meriko en verzorgt ze regelmatig workshops.

Verder werkt ze parttime als leerkracht op de basisschool in Leunen.

 

Biografie

Sef van Megenlaan 40  |  5872 AW Broekhuizen |  info@marjolein-online.nl  |  marjolein-online.nl  |  +31(0)6-46385870

Marjolein